A11y.General.SkipToContent

Underholdende springning i to arenaer

17. oktober 2024

Publikum er blevet godt underholdt i dag i de mange medrivende springklasser for ponyer og heste i Boxen og PAVO arena M

OL-rytter Jur Vrieling fra Holland sikrede sig sejren i dagens største springklasse: 3* Big Tour 145 m med hoppen Helwell du Chabus foran en anden international profil Eiken Sato fra Japan med Meganus PS. Der stod Holland igen på tredjepladsen, da Amanda Slagter red Cornet Blue PS over målstregen indenfor samme sekund, som hendes mandlige kolleger. Desværre var ingen af de danske ryttere placeret i klassen, bedste resultat stod Miamaja Lundblad og Crystal Blue for. De var fejlfrie i begge faser.

Til gengæld åbnede konkurrencerne i PAVO arena M med dansk sejr til Cecilie Aarslev Papsøe og Dj Cantell i den 1* lille tour.

Det var tæt på dansk sejr i dagens største klasse i Pavo Arena – 1.40 m hvor sejren blev tysk til Linn Hamann/Josy foran to danske ryttere Julie Højer Thomsen/Untouchable Olympic og Karen Møller Rohde med avlshingsten Jewel Ask Z e. Jaguar van Paemel.

Inden da havde ponyrytterne været på banen bl.a. i første afdeling af FEI Jumping Ponies Trophy med 29 starter. Klassen er en del af en serie, som man kender det fra World Cup-konceptet, og på søndag rider de unge ryttere en Grand Prix, hvor der optjenes points til finalen. Bedste danske resultat stod Selma Hundborg Dresler og Clounamon Coco for – de sluttede på 3. pladsen.

Inde i Boxen blev første afdeling af Easy Agri Care EY Cup afviklet, og sejren gik til den svenske U25-rytter Liam Nilsson og Zata C. Bedste danske resultat stod Linnea Ilsoee Madsen for, da hun kom ind på 9. pladsen med Medina EM. Sidste års vinder af den danske afdeling af EY Cup; Kamilla Ladefoged Rasmussen og Chico Z var fejlfri og placeret.

Se alle dagens resultater HER

Hollandske Jur Vrieling sikrede sig sejren i torsdagens største klasse, mens hollandske Lieselot Kooremans og Elando van de Roshoeve sejrede i FEI Jumping Ponies Trophy. Foto: worldcupherning.com