A11y.General.SkipToContent

Gratis entré til messen alle dage!

Messe

Der vil blive konkurreret i et bredt udsnit af internationale konkurrencer i både springning og dressur, der vil være konkurrence i springning på højeste niveau i springning for seniorerne, ligesom Europas bedste pony ryttere også vil konkurrence, herudover vil der som for år tilbage også være i internationale dressur konkurrencer.

I hovedarena’en Jyske Bank Boxen, er der gratis entre både torsdag og søndag, mens der på de 2 hoveddage fredag og lørdag, hvor blandt andet FEI DRESSAGE WORLD CUP afvikles, kan købes billet.

GRATIS ENTRÈ TIL BLUE HORS ARENA M ALLE DAGE

En lang række udstillere ERpå plads med gode tilbud, nyheder og produkter indenfor bl.a. ride- og hesteudstyr, foder, trailere, staldinventar og meget mere.

I messeområdet som ligger lige ved siden af ridebanen i Hal M, vil der også være flere hyggelige spiseområder, når man trænger til en pause fra shoppingen.


Ønsker du at blive udstiller?
Læs mere her

Information

Messen er åben fra torsdag 19. oktober til søndag 22. oktober.

Torsdag 19. oktober er der gratis adgang til World Cup og dermed også messen.

Fredag, lørdag og søndag kræves billet til Jyske Bank Boxen for at få adgang til ridebanen i Hal M samt World Cup-messen.

Torsdag er der gratis adgang til World Cup, og dermed også til messeområdet. De øvrige dage er der adgang til messen, såfremt man har en billet til World Cup.

Det er ikke muligt at købe en separat messebillet.

Åbningstider & Parkering

Torsdag 09.00 - 19.30
Fredag 09.00 - 19.30
Lørdag 09.00 - 19.30
Søndag 09.00 - 17.30

Indgang via Jyske Bank Boxen - og parkering foregår på P1, P2 og P3. Holder man på P2 eller P3 kommer man nemt til Jyske Bank Boxen via en gangtunnel under vejen.