A11y.General.SkipToContent

Tak for jeres uvurderlige indsats!

24. oktober 2023

International springning og dressur, følauktion, show og messe, jo World Cup Herning havde det hele i uge 42 – og ikke mindst et stærkt team af frivillige og ansatte som knoklede for at gøre stævnet til en god oplevelse for heste, ryttere, publikum og gæster fra nær og fjern.

Der var stor ros fra rytterne til de fremragende faciliteter, til den hjælpsomhed de mødte overalt og ikke mindst til publikum inde i Jyske Bank Boxen, som fik skabt en helt særlig stemning.

Arrangørerne bag stævnet, Jens Trabjerg og Casper Cassøe Krüth er dybt taknemmelige for al den støtte og opbakning stævnet har fået. I en pressemeddelelse udsendt søndag udtalte Casper:

”Vi vil gerne takke publikum for deres opbakning til rytterne og fortjente hyldest til hestene. Hele stemningen er noget, der bliver lagt mærke til og talt om internationalt. Også en stor tak til vores gode samarbejdspartnere og sponsorer for opbakningen og til hele teamet, de 200 frivillige og ansatte, for en fantastisk indsats op til og under stævnet,” siger Casper Cassøe Krüth.

De frivillige og ansattes indsats op til under og efter stævnet er helt uvurderlig, Jens og Casper er dybt taknemmelige for, det store arbejde, som bliver gjort, og for den viden hver især bringer i spil på de poster man nu passer under stævnet.