A11y.General.SkipToContent

OL-medaljetagerne hyldes ved World Cup Herning

19. september 2024

World Cup-stævnet er igen i år på plads i MCH Messecenter Herning med et udvidet program og masser af spændende sport – og så får publikum lejlighed til at hylde de danske OL-sølvvindere

Den danske afdeling af FEI Dressage World Cup™ er igen på plads i MCH Messecenter Herning, det sker i dagene fra den 16. – 20. oktober. Der bliver international dressur og springning i to haller: Jyske Bank Boxen og Arena M. Arrangørerne anført af Casper Cassøe Krüth, har løftet stævnet til nye højder med et program, som vil kunne tiltrække internationale profiler og den hjemlige elite. 

Tak til publikum fra OL-teamet

Der er i år 18. gang der afvikles en afdeling af World Cup dressur herhjemme. Derfor er det glædeligt, at det igen er lykkedes at få alle ender til at nå sammen for at give publikum og rytterne denne unikke mulighed for at opleve verdensklasse dressur på hjemmebanen i Herning. 

Anne-Mette Binder, Elitesportschef i rideforbundet og holdleder ved OL i Paris for det sølvvindende danske dressurteam understreger: - World Cup i Danmark betyder meget for os. Det giver os mulighed for at prøve kræfter med en World Cup deltagelse på hjemmebane, og desuden vægter det højt for alle i teamet at få lejlighed til at have det danske publikum så tæt på som muligt. Vi vil gerne benytte lejligheden til at kvittere for den opbakning, der har været til rytterne før, under og efter OL. Det har virkelig betydet meget for alle. Vi var ikke i tvivl om, der var et stort ridesportspublikum, som gerne vil dressuren. 

OL-sølvvinderne Cathrine Laudrup-Dufour, Nanna Skodborg Merrald og Daniel Bachmann Andersen vil alle komme til start i Herning sammen med flere af de danske eliteryttere.

World Cup fredag og lørdag

Programmet bliver sammensat, så FEI Dressage World CupTM Grand Prix bliver afviklet fredag i Jyske Bank Boxen. World Cup-konkurrencen kulminerer med den afgørende Grand Prix kür lørdag eftermiddag.

For arrangørerne er det vigtigt, at så mange publikummer som muligt vil komme til Herning for at opleve stemningen live i hallerne. Derfor er der lavet et helt nyt og uprøvet billetsystem.

I praksis betyder det, at der kun bliver opkrævet entre fredag og lørdag i Boxen, og til en reduceret pris i forhold til tidligere år. Ud over dette vil der være fri entre i Arena M alle dage samt i Boxen søndag.