A11y.General.SkipToContent

Nu er konkurrencerne i gang i Herning

16. oktober 2024

Den første klasse er i fuld gang i Boxen ved World Cup-stævnet i Herning, hvor ryttere fra 18 nationer er i konkurrence i enten dressur eller springning

 

I Jyske Bank Boxen bliver der sprunget på en 1.35 m bane – 49 ekvipager er til start i CSI1* som åbner det international spring- og dressurstævne i MCH Messecenter Herning.

Fra torsdag er begge konkurrencebaner i brug, når PAVO arena M lægger sand til en hel dag med springning for heste og ponyer startende fra kl. 8.00 og sidste klasse en 1.40 m CSI1* Big Tour starter kl. 19.00.

Det er også springningen som åbner konkurrencerne inde i Boxen torsdag morgen kl. 9.00 med Easy Agri Care EY Cup for U25-ryttere. Endnu to springklasser følger inden der er åben træning for dressurrytterne forud for dagens sidste klasse i Boxen CDI3* Dressurens Venner Grand Prix, der starter kl. 19.15.

Husk der er gratis adgang torsdag i både Boxen og PAVO arena M, og dermed også til World Cup-messen, som åbner kl. 9.00.

Start- og resultatlister

Springkonkurrencerne er i fuld gang i Jyske Bank Boxen - her er det Sarah Wheler og Syvhøjegaards Next Level, som var fejlfri.