A11y.General.SkipToContent

Nanna og Zepter fuldender OL-sølvholdet

7. oktober 2024

Der venter det hjemlige publikum en rigtig lækkerbisken ved World Cup i Herning – Nanna Skodborg Merrald har OL-sølvvinder Zepter til start

Publikum kan se frem til at se de tre danske OL-sølvvindere fra OL i Paris i Jyske Bank Boxen i Herning, når nogle af Europas og dermed verdens bedste dressurryttere tørner sammen i jagten på points i den præstigefyldte FEI Dressage World CupTM i Herning fra den 16. – 20. oktober.

Nanna Skodborg Merrald har netop meddelt, at hendes partner i World Cup Herning bliver Zepter e. Blue Hors Zack. Dermed kommer hele OL-sølvholdet til start i World Cup Grand Prix-klassen fredag i Herning.

Om valget af Zepter fortæller Nanna, at han er i fin form, og klar til at vise sin fantastiske kür for hjemmepublikummet i Boxen.

- Det er altid en fornøjelse at få lov til at ride i Herning. Der er en god stemning, og megagod opbakning til rytterne. Det glæder jeg mig helt vildt til at være en del af, fortæller Nanna Skodborg Merrald.

Nanna vil ride sin forholdsvis nye kür, som hun viste første gang ved CDI5* ved Lövsta Top Ti i Stockholm i december sidste år. Küren, der er komponeret af hollandske Joost Peters, består af et medley af skønne, velkendte 80’er melodier. I Stockholm scorede de 89,625% 0,1 points fra Jessica von Bredow-Werndl og TSF Dalera BB, som har domineret dressursporten de senere år.

Nanna ser også frem til at ride Blue Hors Znickers e. Blue Hors Zack i Herning i CDI3*. – Det bliver også spændende, for han har udviklet sig rigtig fint, fortæller hun.

Med Nanna og Zepter til start i Herning fuldendes det trekløver, som vandt OL-sølv i Paris i sommer, idet Cathrine Laudrup-Dufour er til start med Mount St. John Freestyle, og Daniel Bachmann Andersen starter Vayron. Dermed stiller det danske team i absolut stærkeste opstilling i kampen om at få Dannebrog til tops i World Cup-klassen på hjemmebanen i Boxen i Herning.