A11y.General.SkipToContent

Nanna åbner World-Cup Grand Prix

21. oktober 2023

I dag starter dressurklasserne inde i Jyske Bank Boxen ved det store World Cup-stævne i Herning. Konkurrencerne åbner her til morgen kl. 8.00 med Lövsta Future Challenge U25 presented by Dressurens Venner. Fire danske ryttere har fået startmulighed i klassen, og det er Karoline Rohmann og Aagaardens Lianne som åbner for Danmark med ridetid kl. 8.25, lige efter kommer Sara Aagaard Hyrm/Atterupgaards Cooper, Sophia Ludvigsen/Blue hors Quintana og Thea Bech/Dionisos. Der er deltagere fra Holland, Sverige og Tyskland i klassen.

Grand Prix – CDI3*
Første rytter på banen i Helgstrand Dressage Grand Prix er ungrytter Alexander Yde Helgstrand og Super Mario kl. 9.45, og han følges af U25-rytter Karoline Rohmann/Jakas Don Louvre. Yderlige fem dansker er at finde på startlisten: Anna Zibrandtsen/Uno Don Olympic, Carina Cassøe Krüth/Heiline’s Zackton, Anna Kasprzak/Rock Star, Julie Dyrgaard/Ryvangs Damon Dione og Karoline Louise Skøt/Midtgaards Zamir.

Der er ryttere til start fra Holland, Sverige, Norge, Japan, Australien, Frankrig og Finland.

Dressuren i Boxen kulminerer med World Cup
17 ryttere er til start i FEI Dressage World Cup presented by Blue Hors. Og første rytter på banen kl. 13.00 er Nanna Skodborg Merrald med 19-årige Blue Hors Zack, der går sit sidste stævne i Herning. Yderligere fem danske ryttere er at finde på startlisten. Før pausen er det desuden, Anna Zibrandtsen/Quel Filou, Nadja Aaboe Sloth/Favour Gersdorf og Lone Bang Zindorff/Thranegaardens Rostov. Efter pausen starter Andreas Helgstrand Queenparks Wendy kl. 15.03 og Anna Kasprzak er næstsidste rytter med Addict De Massa.

15 ryttere går videre til søndagens kür.

Dressur med live-speak inde i Boxen
Tag telefon og headset med til World Cup-stævnet i Herning, for der bliver mulighed for, helt gratis, at få livespeak på alle dressurklasser, mens du følger konkurrencerne og oplever stemningen på første hold. Det er Grand Prix-rytter Michala Damm-Frydenberg som holder lytterne orienteret dagen igennem.

Agria Afternoon Show
Efter World-Cup-klassen – kl. 16.40 er der et forrygende show, Agria Afternoon Show med bl.a. højdespringning, hæsblæsende opvisning af Gardehusarerne, og så gæster en udenlandsk artist showet, det er franske Marie Desodt, som viser imponerende frihedsdressur.

15 charmerende føl på auktion
Dansk Varmblods avlere sætter 15 charmerende føl af imponerende afstamning på auktion fra kl. 17.45 inde i Blue Hors Arena. Og aftenen slutter i Boxen med den største springklasse, Stutteri Ask Grand Prix.