A11y.General.SkipToContent

Kittel om Bohemian: En fantastisk fin hest

21. oktober 2023

”Det er den bedste runde vi har haft hidtil,” indleder svenske Patrik Kittel efter sit ridt på Bohemian e. Bordeaux/Samarant, der tidligere har været redet af danske Cathrine Laudrup-Dufour i international topsport. Cathrine vandt World Cup kvalifikationen i Danmark i 2019 og 2020 netop på Bohemian, og Patrik har blot siddet på Bohemian i 2 måneder.

”Det er altid svært at overtage en hest fra en fantastisk rytter som Cathrine, og folk er hurtige til at brokke sig (over hvordan det går), men man skal huske på, jeg har kun haft ham i 2 måneder. Hun har haft ham siden han var ung,” indleder Patrik med et smil, og han fortsætter: ”Man må tage tiden til at lære hinanden at kende, og vokse sammen, men efter nu tre starter på ham er dagens ridt den absolut bedste runde, jeg har redet indtil nu”.

”Kan jeg fortsætte i denne stil, kommer han helt sikket til at få vældig flere og højere points. Jeg er mega fornøjet med ham, det er en fantastisk fin hest. Han veluddannet, rar og frem for alt utrolig sjov at ride, om det er hjemme i træning, i skoven - overalt.”

Cool at ride i Boxen
”Jeg elsker Boxen,” siger Patrik med eftertryk, det er cool at ride her!”Publikum er altid fantastiske her, og så er speakeren virkelig herlig. Jeg nyder altid at ride i Danmark, og mærke også meget opbakning her. Så vi er top, top lykkelige, og nu er første start klaret, så er det næste som gælder – World Cup!” slutter Patrik Kittel.

Patrik Kittel kommer til start kl. 15.12 i FEI Dressage World Cup Grand Prix presented by Blue Hors med Touchdown e. Quaterback/Sack