A11y.General.SkipToContent

Andreas Schou sejrede på hjemmebane

21. oktober 2023

Et af højdepunkterne for mange af de springinteresserede der er mødt op ved World Cup Herning, er at se verdens nr. 58 i aktion. I dag leverede han en superpræstation i den 1-stjernede Grand Prix, hvor han tog sejren i sadlen på Conterno-Blue PS e. Veyron/Chacco Blue. 

– Det er en hest vi har haft siden han var 5 år, som vi har uddannet stille og roligt på, fortalte Andreas efter sejren, hvor han blandt andet også fortalte, at Conterno-Blue ikke er så vant til at gå indendørs eller hurtige omspringninger, men at han i dag ville prøve det af foran hjemmebanepublikummet. En mission der i dag lykkedes supergodt for ekvipagen. I videoen nedenfor kan I høre hele interviewet med Andreas. 

Andenpladsen i konkurrencen gik til tyske Josch Löhden med Kandido e. Kannan/Calido, mens det blev tyske Charlotte Westphal der tog tredjepladsen i sadlen på Cara 204 e. Christian 25/ Catoki. 

På fjerdepladsen blev det igen en dansk ekvipage. Her var det Nadia Siesbye Suhr i sadlen på den velspringende hingst Kløvergaards Dirty Dancer e. Favorit Ask/ Lambrusco Ask (opdr. Lykke Varmning Lauritsen). Nadia fortalte efter dagens flotte resultat, at hun var rigtig glad for dagens tur, og for at lykkes med at ride sig ind i toppen af den 1-stjernede Grand Prix. 

På femtepladsen blev det hollandske Fleur Holleman med Innuendo R&D e. Zirocco Blue/ Landor S.